Hyviä ominaisuuksia, joita takalla tulisi olla

Hyviä ominaisuuksia, joita takalla tulisi olla

1. Valurautaluukku

Kestääkseen suurten lämmönvaihtelujen aiheuttamat rasitukset luukun pitää olla valmistettu muotonsa pitävästä valuraudasta.

2. Korkea hyötysuhde

Hyötysuhde ilmaisee takan luovuttaman energian ja poltettavien puiden sisältämän energian suhteen. Contura-takkojen hyötysuhde on jopa 81 %. Kaakeliuunien hyötysuhde on huikeat 87 %.

3. Ruotsalainen laatutuote

Contura-takat ovat laatutuotteita, joita kehittää ja valmistaa ruotsalainen NIBE Stoves. 5 vuoden tehdastakuun ja erinomaisen palvelun ansiosta olet turvattu takan koko eliniän.

4. Clean Burning System

Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan ja ohjautuu lasin sisäpintaan, mikä estää lasin nokeentumisen. Tämän ansiosta tuli näkyy aina huoneeseen.

5. Tehokas kiertoilmatoiminto

Viileää huoneilmaa imetään alakautta takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

6. Joutsenmerkitty ja CE-merkitty

Useimmat Contura-tuotteet on sertifioitu Joutsenmerkinnän tiukkojen ympäristövaatimusten mukaan. Kaikki ovat CE-merkittyjä, mikä takaa niiden turvallisuuden.

7. Helppo käyttää

Contura-takoissa tarkan tehonsäädön mahdollistava kahva, jolla palamista voi säätää helposti ja tarkasti. Myös luukkuun, arinaan ja tuhkalaatikkoon pääsee helposti käsiksi.

8. Sovitettu Premodul-savupiippuun

Premodul-savupiipujärjestelmä sopii useimpiin takkoihimme ja tulipesiimme ja melkein kaikkiin taloihin. Premodul on paloturvallinen CE-merkitty tuote, jota on saatavana kaikille liitännöille.

9. Puhallin ja lämpövarasto

Lämmitystehon lisäämiseksi moniin Contura-malleihin on saatavana puhaltimia ja erilaisia lämmönvarausratkaisuja.

10. Runsaasti lisävarusteita

Voit täydentää takkasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella, kuten pikku-uunilla, lämpöhyllyllä, vetolaatikolla ja pellistä tai lasista valmistetulla eduslaatalla. Sekä takat että pyöreät kaakeliuunit voidaan sijoittaa keskelle huonetta.